Om mig

Detta är en glad amatörs tankar och recensioner av den ädla drycken whisky. Bra att veta är att alla omdömen är mina egna och jag vet att intryck gällande doft, smak, munkänsla och eftersmak kan variera från gång till gång. Detta har jag märkt då vissa sorter provats vid mer än ett tillfälle.

Jag började uppskatta whisky till en mer djupgående nivå i samband med en resa till Glasgow och ett besök på Auchentoshan Destilleri i april 2014. Sedan dess har jag lärt mig uppskatta och njuta av whisky på ett helt annat sätt än tidigare, även om jag njöt även innan denna resa. Här kommer att recenseras whisky med jämna mellanrum. Ett fåtal sorter har jag provat innan jag startade den här bloggen men merparten kommer vara en ny bekantskap för mig.

Jag startade även Dryckesklubben H.I.C.I.L.S. (Highland, Islay, Campbeltown, Islands, Lowland, Speyside) med säte i Varberg i maj 2014. Dessvärre var intresset från övriga lågt så klubben lades ner i maj 2019.

I mars 2016 fick jag förmånen att vara med som gästskribent på en av de mer, enligt mig, eminenta whiskysidorna i Sverige nämligen Whiskynörden. Mitt inlägg hittar ni här. Det är en ynnest för mig att få vara med där om man ser till vilka andra gästbloggare han haft på sin sida.

2018 fick jag förmånen att för första gången på riktigt stå bakom disk på en mässa då jag arbetade för Svenska Eldvatten på ”En öl- och whiskymässa” i Göteborg.

Håll till godo.

Sláinte mhath!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.